Amb data 25 de juny de 2009, el Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach, Arquebisbe de Barcelona, ha realitzat els següents nomenaments de Rector per al proper curs i que afecten al nostre Arxiprestat:
Mn. Oriol Garreta Torner, rector de les parròquies de Sant Enric d'Ossó i Santa Gemma Galgani, de l'Hospitalet de Llobregat, i Sant Antoni de Pàdua, d'Esplugues de Llobregat (fins el moment present era rector de les parròquies de Santa Maria del Taulat i Sant Bernat Calbó, de Barcelona).
Mn. Jordi Illa Carlos, rector de les parròquies del Patriarca Abraham i Sant Francesc d'Assís de Barcelona (fins el moment present Mn. Jordi Illa era rector i arxiprest de Tàrrega, a Lleida, diòcesi de Solsona).
Mn. Josep Jiménez Montejo, rector de la parròquia de Sant Josep, a l'Hospitalet de Llobregat (fins el moment present estava adscrit a les parròquies de Santa Maria del Taulat, Sant Bernat Calbó i el Sagrat Cor, de Barcelona).
Mn. Enric Termes Ferré, rector de la Basílica de Sant Josep Oriol, de Barcelona (fins el moment present era rector de la parròquia del Patriarca Abraham, de Barcelona).
Mn. Francesc Romeu Torrents, rector de les parròquies de Santa Maria del Taulat i Sant Bernat Calbó, de Barcelona (fins el moment present era el rector de la parròquia de Sant Francesc d'Assís, de Barcelona).
- Més informació en l'apartat de "Publicacions" de l'arxiprestat on s'ha penjat el butlletí nº 47 corresponent als mesos de juliol i agost de 2009.