L'esplai Abraham organitzarà diversos actes al llarg d'aquest any per celebrar els seus 20 anys. Per aquest dissabte 7 de maig hi ha preparada una festa infantil i un concert de música. Trancrivim la informació que ens ha arribat:
 
Hola a tots!
Ja estan definides les activitats de l'esplai per aquest dissabte. Són aquestes:
 
El lloc serà a l'Escola Les Acàcies, (C/ Pujades 252, entrada pel parc 
 
), on ens cedeixen el pati per a poder fer l'activitat i la festa d'escuma. Tot plegat començarà a les 16:30h, amb les activitats de fira i la tòmbola. A les 18:30h farem la festa d'escuma que acabarà a les 19:30h allà mateix. Al ser una activitat oberta vosaltres sou qui heu d'acompanyar als vostres fills, ja que nosaltres estarem duent a terme l'activitat. Podeu convidar a altres amics de l'escola sense problema si voleu, però han de venir acompanyats d'un adult com a mínim.
Per participar-hi només són necessaris 2€ per nen, amb els que podreu fer una ronda de 5 jocs, un número de tòmbola i participar a la festa d'escuma. Després per 1€ més es pot tornar a fer una altra ronda de 5 jocs i adquirir més números per la tòmbola!!
Serà una tarda impressionant que acabarà amb una nit igual d'espectacular, ambconcerts a la Plaça St. Bernat Calbó (Rmbl. Poblenou amb Dr. Trueta). Els concerts començaran a les 20:30h i serà fins a les 01:00h. Serà música per a tots els públics, on tocarà Tramboliks Phonics, Golden Beat i Georgie Dance. Esperem veure-us-hi a tots!!

Adjuntem el link del nou web de l'esplai del Pare Abraham.

Us convidem a visitar-lo.

ESPLAI ABRAHAM